Hvalpe

Vi har 2 dejlige Eloer Pumpkin og Qadira, der begge har bestået sindstest og lægeundersøgelsen (HD og øjensygdomme), og er dermed godkendte til avl. Vi har i øjeblikket ingen hvalpe til salg men arbejder på sagen. Har du interesse i en dejlig familiehund som Eloen er du velkomme til at kontakte os for at høre mere.

Elohund

Qadira er den ene af vores 2 avlstæver.

29. Marts 2021. Qadira kom i løbetid og er blevet bedækket. Desværre viste den efterfølgende scanning, at hun ikke er med hvalpe. Vi må prøve igen.

23. Januar 2021. Qadira (den sorte) er nu blevet godkendt som avlstæve. Vi har fundet en hanhund til hende i Tyskland og venter nu på genåbning og en hund i løbetid.

Qadira og Pumpkin Elohunde

Alle vores dejlige 7 hvalpe er solgt. Hvis du er interesseret i en Elo kan du søge efter hvalpe på Elo’s hvalpeformidlingsside her https://ezfg.de/elovermittlung-neu/

Den 22. juni 2018 fødte Pumpkin (Pihla vom schwarzen See) 7 dejlige hvalpe (3 tæver og 4 hanner).

Faren til hvalpene er en utrolig sød og souveræn hanhund ved navn Kirin (Haley vom Fuchsberg). Vi har tilbragt en hel weekend sammen med Kirin og hans ejer i forbindelse med parring af ham og Pumpkin. Kirin har imponeret med hans meget venlig og velafbalanceret sind. En legebarn i haven var han høflig og rolig over for andre hunde (også hanhunde) vi mødte på gåturen og ved vores restaurantbesøg. Alt i alt en fantastisk hund og så er han også gudesmuk.
Hvalpene er salgsklar fra d. 17. august 2018.

Pumpkin (mor)

Pumpkin og Kirin

Pumpkin og Kirin

Kirin (far)

 

« af 2 »
« af 2 »